Monsterklam Tom Hardy går bersærk i ny trailer til superheltefilmen ‘Venom’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seks år efter hans rolle som Bane i Christopher Nolans ‘The Dark Knight Rises’ vender Tom Hardy tilbage til superhelteland – denne gang i hovedrollen som journalisten Eddie Brock, der får uventede gæster i sin egen krop.

Eddie bliver bodysnatched af en slags virus udviklet af skurken Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed fra ‘The Night of’ og ‘Nightcrawler’), og i bedste ‘The Mask’-stil udtrykker hans nye slimede ven sig en noget mere slagfærdig side af hans eget bløde selv.

I den nye lange trailer får vi Hardys skizofrene symbiose med Venom at se i fuld flor, og uagtet hvordan filmen så ellers bliver, må man allerede sige, at det er svært at tage øjnene fra det alien-insekt-agtige væsen, når det først blotter bisserne.

‘Venom’ bygger på en Marvel-tegneserie, men er produceret af Sony og er således ikke en del af Marvel Cinematic Universe. Den får dansk premiere 18. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af