Ruby Rose får stor rolle som ’Batwoman’ – den første superhelteserie med homoseksuel hovedkarakter

Ruby Rose får stor rolle som ’Batwoman’ – den første superhelteserie med homoseksuel hovedkarakter
Ruby Rose. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Ruby Rose har hidtil kunnet skrive model, dj, vj, sanger, tv-vært, skuespiller og ikke mindst ombejlet indsat i ’Orange is the New Black’ på cv’et. Men nu kan den australske multikunstner tilføje superhelt til rækken – hun har nemlig lige landet rollen som Batwoman i tv-kanalen The CW’s crossover-serie ’Arrowverse’ samt i samme kanals kommende ’Batwoman’-serie.

Batwoman-karakteren, der har det borgerlige navn Kate Kane, er i serierne en trænet street fighter, der ransager Gothams kriminelle, korrupte skyggesider. Figuren er desuden sprunget ud som lesbisk, hvormed ’Batwoman’ bliver den første serie af sin slags med en homoseksuel hovedkarakter.

Batwoman blev oprindeligt i DC Comics-universet i 1956 introduceret som en love interest for Batman, men har siden hun blev vendte tilbage til universet i 2006 været beskrevet som en jødisk, lesbisk karakter – den første lesbiske titelkarakter i DC-regi nogensinde.

Mens Ruby Roses Batwoman er blevet bekræftet til både ’Arrowverse’ og ’Batwoman’-serien, er sidstnævnte dog kun stadig på udviklingsstadiet, så det er endnu ikke helt sikkert, serien bliver en realitet – men der satses stærkt på det fra CW’s side ifølge Deadline.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af