Den storhypede ‘Sorry To Bother You’ kommer til CPH PIX som sidste øjebliks-surprise

Den storhypede ‘Sorry To Bother You’ kommer til CPH PIX som sidste øjebliks-surprise
Tessa Thompson og Lakeith Stanfield i 'Sorry to Bother You'

Årets udgave af filmfestivalen CPH PIX igangsættes i aften med gallavisning på Lars von Triers ‘The House That Jack Built’, og løber frem til den 10. oktober. Men programmet udvikler sig stadig. Festivalen har netop annonceret, at den massivt hypede ‘Sorry to Bother You’, instrueret af rapperen Boots Riley, er blevet tilføjet til programmet med tre visninger, der sandsynligvis bliver de eneste chancer for at se filmen i biografen herhjemme.

Lakeith Stanfield (‘Atlanta’, ‘Get Out’) spiller slackeren Cassius Green, der for at vende sin økonomiske situation og tilfredsstille sin kunstaktivistiske kæreste Detroit (Tessa Thompson fra ’Westworld’ og ’Thor: Ragnarok’) tager et job som sælger i et telemarketingfirma. Cassius finder hurtigt ud af, at han må tage drastiske midler i brug for at blive hørt af de potentielle købere.

På opfordring fra kollegaen Langston (Danny Glover) tillægger Green sig en hvid mands stemme, der lyder umiskendeligt som David Cross fra ‘Arrested Development’ (fordi det er det), hvorefter Cassius’ salg eksploderer. Han stiger i graderne, samtidig med at filmens galskab tager til. Blandt andet spiller Armie Hammer fra ‘Call Me By Your Name’ spille en skruppelløs, storsniffende kapitalist med en hang til menneskeudnyttelse og mutanter i skabet.

‘Sorry to Bother You’ havde premiere på årets Sundance Film Festival, hvor vores udsendte kaldte den årets mest syrede filmoplevelse.

‘Sorry to Bother You’ vises på CPH PIX 1., 2. og 8. oktober. Læs mere her.

Læs også: Se årets mest kontroversielle danske film, ‘Holiday’, på lørdag under CPH PIX – med besøg af Victoria Carmen Sonne

Læs også: De 10 mest essentielle film på årets CPH PIX-festival

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af