Elisabeth Moss er skræmmende som alkoholiseret punkrocker – se trailer til ‘Her Smell’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elisabeth Moss har sine lumske øjeblikke som Offred i ‘The Handmaid’s Tale’, hvor hun kan se helt igennem ondskabsfuld ud. Men det er vand ved siden af hendes rolle i det kommende musikdrama ‘Her Smell’, der har fået den første teaser, og hvor Moss spiller den destruktive og provokerende punkrocker Becky Something.

I teaseren befinder vi os backstage, hvor vi får glimt af en ustabil og alkoholiseret punkmusiker, som skubber familie, bandmedlemmer og fans fra sig med sin hensynsløse og hadske adfærd. I filmen er Beckys karriere som musiker ved at gå i opløsning, men hendes kreative gejst genoplives, da hun bliver mentor for kvindebandet ‘The Akergirls’. Støtten skal dog hurtigt blive til grum misundelse, da Becky modvilligt ser sin gamle bandkollega vokse sig til megastjerne.

Moss er helt i sit rette element, når hun befinder sig på randen til vanvid, og hun glimrer af manisk drama i de intense close-ups, der også fascinerede i ‘The Handmaid’s Tale’ – og som hun i øvrigt er nomineret til en Emmy for i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle i en dramaserie (en pris hun hev hjem ved sidste års uddeling for første sæson af samme serie).

‘Her Smell’ markerer en genforening af Moss og instruktør Alex Ross Perry, der også arbejdede sammen på ‘Queen of Earth’ med Moss i en lignende psykisk ustabil rolle som maleren, Catherine. Med ‘Her Smell’ vender Perry tilbage til udforskningen af vanviddet efter sin seneste tjans som manuskriptforfatter til den anderledes familievenlige Disney-film ‘Jakob og Peter Plys’, der får dansk premiere til oktober. Castet til ‘Her Smell’ inkluderer foruden Moss blandt andre Cara Delevingne, Amber Heard, Eric Stoltz og Virginia Madsen.

Filmen fik premiere i går på festivalen i Toronto, hvor den har været én af de mere profilerede titler. Det er endnu uvist, hvornår den rammer de danske biografer.

Læs også: Efter ’The Handmaid’s Tale’ sæson 2 er jeg færdig med Gileads elendigheder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af