Macaulay Culkin sender jobansøgning til J.K. Rowling i kølvandet på ’Fantastic Beasts’-trailer

Macaulay Culkin sender jobansøgning til J.K. Rowling i kølvandet på ’Fantastic Beasts’-trailer

Da den første trailer til den kommende ’Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Crimes of Grindelwald’ forleden landede, blev den mødt af lige dele høj forventning og heftig kritik. I traileren viser Voldemorts trofaste kæle-slange Nagini sig i form af en asiatisk kvinde (eller på mere præcist Potter’sk: En maledictus) spillet af sydkoreanske Claudia Kim. Kritikken går derfor (ganske forenklet formuleret) på, at rollen som den hvide mands kæledyr skal spilles af en asiatisk skuespiller.

Blandt forsvarerne for castingen finder vi ingen ringere end Macaulay Culkin. Den famøse børnestjerne gone rogue tyede straks til Twitter og bakkede J.K. Rowling op – med et frisk, lille twist.

»Nagini kan være, hvad end hun har lyst til! Hun er en stærk kvinde/slange«, lød det fra Culkin, der fortsatte sit tweet ufortrødent med en frisk lille jobansøgning. »Desuden, kan du skrive mig ind i den næste film? Jeg er Macaulay Culkin (Fra ’Home Alone: The Movie’) og jeg var også ’The Pagemaster’ (erfaring med magi)«…

Hvis børnefilmsreferencerne – mod al forventning, naturligvis – ikke skulle være nok til at overtale Rowling til at skrive Culkin ind i sit næste projekt, har Culkin også prøvet at trække lidt på sine kontakter. Han fortsatte nemlig sin tweetstrøm med en besked til skuespilleren Dan Fogler, der spillede Jacob Kowalski i den første ’Fantastic Beasts and Where to Find Them’-film, for at bede om en anbefaling mod en omgang massage.

Læs også: Den fulde trailer til ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ introducerer et morderisk bæst – og meget mere Johnny Depp

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af