Netflix skruer gevaldigt op for gyset i traileren til teenagehekseserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Archie Comics-tegneserien ‘Sabrina, skolens heks’ genoplives i Netflix’ nye take på historien om teenageheksen under titlen ‘Chilling Adventures of Sabrina’, der lader til at omfavne et mere gyseragtigt univers end den kendte tv-serie fra 90’erne. Netflix har haft stor succes med en anden serie fra Archie Comics, nemlig sidste års ‘Riverdale’, og flere af de medvirkende bag kameraet er også at finde på holdet bag den nye heksefortælling.

Kiernan Shipka (der blandt andet er kendt som Don Drapers datter i ‘Mad Men’) spiller heksen Sabrina, der kæmper med anderledes dystre teenageproblemer, end vi så Melissa Joan Hart gøre det i 90’er-serien, der mest af alt handlede om udfordringerne ved at gå i highschool. Traileren til Netflix-dramaet tegner en mørk setting med monsterlignende væsener, hvis fødselsdagssang for den unge heks fungerer som uhyggelig baggrundsmusik.

Serien er skabt af Roberto Aguirre-Sacasa, der også stod bag ‘Riverdale’, og på instruktørposten sidder blandt andre Lee Toland Krieger (‘The Age of Adaline’), der ligeledes var med holdet bag på førnævnte serie. Foruden Shipka består seriens centrale cast af blandt andre Jaz Sinclair, Bronson Pinchot, Chance Perdomo, Miranda Otto, Lucy Davis og Richard Coyle.

‘Chilling Adventures of Sabrina’ får premiere på Netflix den 26. oktober.

Læs også: Ugens streaminganbefaling: Creepy romance med Elisabeth Moss og Mark Duplass fucker med dit forhold

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af