Rockys ærkefjende er tilbage i ny trailer til ‘Creed II’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Michael B. Jordan vender tilbage som bokseren Adonis, når ‘Creed II’, der samtidig er den ottende film i ‘Rocky’-serien, har premiere til december. Den første ‘Creed’ blev en stor succes og skaffede Sylvester Stallone sin første Oscar-nominering, siden han første gang spillede Rocky Balboa tilbage i 1976.

‘Creed’ var instrueret af Ryan Coogler, der senere lavede ‘Black Panther’, men han er ikke vendt tilbage til anden omgang i bokseringen. I stedet er det Steven Caple Jr. der overtager tjansen. Tidligere har han blandt andet stået bag filmen ’The Land’ og instrueret afsnit af hiphop-dokumentarserien ’Rapture’. Manuskriptet er skrevet af Sylvester Stallone og Cheo Hodari Choker.

I ‘Creed II’ skal Adonis stå ansigt til ansigt med den russiske bokser Viktor Drago. Viktor er søn af Ivan Drago, der myrdede Adonis’ far, Apollo Creed. Svenske Dolph Lundgren gentager rollen som Ivan, der var med til at gøre ham til en verdensstjerne efter ‘Rocky IV’ i 1985. 

‘Creed II’ har premiere den 6. december.

Læs også: Michael B. Jordans succesopskrift – Ville ikke gå til casting på ‘sorte’ roller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af