Sacha Baron Cohen sagsøges for 600 millioner kroner efter ‘Who Is America?’-indslag

Sacha Baron Cohen sagsøges for 600 millioner kroner efter ‘Who Is America?’-indslag
Sacha Baron Cohen prøver pædofilidetektoren af på Roy Moore i 'Who Is America?'.

Selvom sidste afsnit af Sacha Baron Cohens kontroversielle satireserie ‘Who Is America?’ er kørt over skærmen, betyder det ikke, at det er slut med kontroverser for komikeren.

Baron Cohen sagsøges nu for 600 millioner kroner af den amerikanske politiker Roy Moore. Moore blev i seriens tredje afsnit interviewet af Erran Morad, en sikkerhedsekspert og tidligere Mossad-agent, der er et af Baron Cohens mange aliaser. I interviewet afprøvede Baron Cohen et fiktivt apparat , der skulle kunne opsnappe pædofile, lidt ligesom en metaldetektor. Maskinen bippede, da den kom i kontakt med Moore, der umiddelbart efter udvandrede fra interviewet. Se interviewet herunder.

Moore blev i 2017 anklaget af adskillige kvinder for overgreb, hvor nogle af dem var så unge som 14 år, hvilket er grundlaget for Baron Cohens interview. Moore har dog hårdnakket holdt fast i, at han er uskyldig, og det er på den baggrund, at han sagsøger Baron Cohen. Søgsmålet anklager Baron Cohen og kanalerne CBS og Showtime for æreskrænkelse, overlagt pådragelse af emotionel vold og bedrag.

Ifølge Moore havde han fået at vide, at han skulle modtage en pris for sin støtte af Israel, og han ville aldrig have deltaget, hvis han havde vidst, hvilket program det drejede sig om. Moore er ikke den første, der føler sig ført bag lyset af Baron Cohen, men han er dog indtil videre den eneste, der har valgt at sagsøge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Sacha Baron Cohen er ude af takt med tiden, for the lulz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af