Sacha Baron Cohen i forklædning narrede Sarah Palin til at give interview til serien ’Who is America?’

Sacha Baron Cohen i forklædning narrede Sarah Palin til at give interview til serien ’Who is America?’
Sacha Baron Cohen i sin glansrolle som Borat.

Det er ikke mere end et par dage siden, at titlen på Sacha Baron Cohens nye tv-serie ‘Who is America?’ blev afsløret igennem en række mystiske plakater i New York, og kanalen Showtime efterfølgende bekræftede at ja, den engelske komiker vender tilbage med en satireserie om amerikansk politik og samfund anno Trump-æraen.

Cohen har arbejdet undercover på ’Who is America?’ i over et år, og i seriens første reelle teasertrailer så man USA’s tidligere vicepræsident Dick Cheney signere et ’waterboard kit’ på opfordring af Cohen, angiveligt i forklædning at dømme efter den Borat-klingende stemme i forgrunden.

Cheney er selvfølgelig ikke den eneste republikaner, der er blevet kørt godt og grundigt rundt i manegen under optagelserne til ’Who is America?’, og nu raser den tidligere guvernør for Alaska Sarah Palin over »onde« Sacha Baron Cohen i en længere Facebook-post.

Cohen narrede således Palin til at give et interview under påskud af at være krigsveteran – iført fuld forklædning komplet med »falsk rullestol og det hele«, som Palin skriver. Hun kalder Cohens opførsel for »pervers« og »respektløs«, og opfordrer Cohen og Showtime til at donere indtægterne for ’Who is America?’ til velgørenhedsorganisationer, der støtter virkelige krigsveteraner.

’Who is America?’s første episode får først premiere på søndag, men er allerede årets mest omtalte tv-event. Serien bliver vist på HBO Nordic samme dag, den 15. juli. Læs hele Sarah Palins Facebook-post her:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af