Sacha Baron Cohen har arbejdet undercover på ny serie i et år – dansk premiere afsløret

Sacha Baron Cohen har arbejdet undercover på ny serie i et år – dansk premiere afsløret
Sacha Baron Cohen. (Foto: rederick M. Brown/Getty Images)

Opdateret: ‘Who is America’ får premiere på HBO Nordic den 15. juli. Serien består af syv afsnit, og er skrevet og instrueret af Sacha Baron Cohen selv.

Sacha Baron Cohen gør comeback på tv med showet ’Who is America?’ for Showtime.

Efter en mærkværdig teaser og et overraskende tweet fra komikeren i sidste uge genererede ivrige spekulationer om, hvorvidt Cohen bryggede på et satireprojekt rettet mod Donald Trump og dennes mislykkede Trump University, har en række plakater i New York nu afsløret titlen på Showtime-serien sammen med teksten »You’ve been warned«.

Plakaterne for Cohens kommende serie, fanget af vakse Vulture. (Foto: Vulture)

Men det er ikke alt:

Cohen har nemlig lanceret endnu en – lidt mere detaljeret – teaser på Twitter, der lægger ud med teksten: »Imagine if Sacha Baron Cohen had been undercover secretely filming a new show for a year«.

Herefter følger, hvad der ligner en Ali G-inspireret interview-prank med selveste den tidligere amerikanske vicepræsident Dick Cheney, der bliver bedt om at signere et ‘waterboard-kit’. Cheney, der i sin tid i Det Hvide Hus på notorisk vis gik ind for at bruge tortur, giver gladelig sin autograf på en pose med vand, og erklærer – tilsyneladende uden at være klar over, at han bliver taget ved næsen – at det er første gang, han har signeret et ‘waterboard-kit’.

Washington, watch out!

Se teaseren her:

’Who is America’ lander den 15. juli, og Showtime beskriver serien som »det farligste show i fjernsynets historie« – en yderst inciterende reklame når man tager Donald Trump og Cohens betændte forhistorie i betragtning.

Læs også: Se Sacha Baron Cohens gådefulde Trump-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af