Se ‘The Hunger Games’-talent i nazi-dramaet ‘Where Hands Touch’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør Amma Asante har i flere tilfælde udforsket mixraceforhold på film, blandt andet i ’Belle’ og ’Kærlighed kender ingen grænser’, og det kommende coming of age-drama ’Where Hands Touch’ ser ikke ud til at afvige fra denne røde tråd.

Vi befinder os i Nazi-Tyskland i 1944, hvor krigstrommerne buldrer og gør tilværelsen livsfarlig for 15-årige Leyna, spillet af Amandla Stenberg, der var Rue i ‘The Hunger Games’ og er ved at blive en rigtigt stor stjerne. Leyna har sin afrikanske fars mørke glød og en hvid, tysk mor (Abbie Cornish), der forsøger at skåne hende for nazisternes tyrannisering. Leyna skaber en mulig alliance, da hun helt utænkeligt får et forhold til et Hitlerjugend-medlem, en tysk dreng hvis far er en prominent Nazi-soldat, og det vil vise sig, om forholdet bliver hendes redning eller undergang.

Filmen bliver vist på filmfestivalen i Toronto, der skydes i gang på fredag, hvor Amandla Stenberg har hele to filmpremierer på programmet med dramaet ’The Hate You Give’ som den anden titel. Foruden Stenberg inkluderer rollelisten også Christopher Eccleston i rollen som den onde nazi-far og Abbie Cornish som tysk mor med nogle bemærkelsesværdigt hvide øjenbryn.

Instruktør Asante er i øvrigt gift med danske Søren Kragh Pedersen, hvilket måske kan være en mulig inspirationskilde til instruktørens tematiske virke.

En dansk premiere er endnu ikke annonceret.

Læs også: Tilbage i biografen: Brian De Palmas blodige mesterværk har inspireret alt fra ‘Stranger Things’ til Rihanna

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af