Ungdomsdrama og mordmystik i traileren til den kommende spanske Netflix-serie ‘Elite’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har netop udgivet den første trailer til en kommende spansk mordserie under titlen ‘Elite’, der foregår på Spaniens mest elitære skole, Las Encinas.

Vi følger tre teenagere fra arbejderklassen, der gennem stipendier har fået plads på den prestigefulde skole, efter deres gamle skole blev destrueret af et jordskælv. Der opstår hurtigt spændinger mellem de rige eliteelever og de fattige nytilkomne, og snart eskalerer stridighederne i et mord på én af klassekammeraterne. Jagten på gerningsmanden går ind, og alle er under mistanke.

Traileren lægger op til det helt store teenagethrillerdrama lidt a la ’13 Reasons Why’ med ungdomsintriger, sex og stridigheder i skolegården krydret med et godt gammeldags mordmysterie, der får anklagerne til at flyve gennem luften.

‘Elite’ er skabt af Darío Madrona og Carlos Montero og er Netflix’ anden spanske originalproduktion efter den mere modne dramaserie ‘Cable Girls’ fra 2017, der følger fire kvinder i 1920’ernes Madrid. En anden spansk serie, heist-fortællingen ‘Papirhuset’, er blevet Netflix’ største ikke-engelsksprogede succes.

‘Elite’ på i alt otte afsnit får premiere på tjenesten engang i 2019.

Læs også: Ugens anbefaling: 30 år efter tager ’Heathers’ stadig de nye ungdomskomedier i skole

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af