88-årig Clint Eastwood er tilbage i topform som narkosmugler: Se første trailer til ‘The Mule’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Clint Eastwood er tilbage foran kameraet i det kommende narkodrama ‘The Mule’, som han også selv instruerer, og som netop har fået sin første trailer. Hvor Eastwoods instruktørvirke fortsat er særdeles aktivt med fire udgivelser de sidste fire år – senest instruerede han ‘The 15:17 to Paris’, som udkom i april – har hans skuespillerkarriere stået mere stille, og det er første gang i 10 år, at han har indtaget en hovedrolle i én af sine film (sidst var i ‘Gran Torino’ fra 2008).

‘The Mule’ følger en amerikansk krigsveteran, Earl Stone, der bliver narkosmugler for et mexicansk kartel. Historien er baseret på virkelighedens Anden Verdenskrigsveteran Leo Sharp, der i USA er kendt som den ældste narkohandler nogensinde. Eastwood er i øvrigt selv 88 år gammel, en alder man mærker tydeligt i traileren, hvor den tidligere ikoniske westernskuespiller virker mere skrøbelig end nogensinde. Det kunne da også muligvis være hans sidste optræden foran kameraet.

Manuskriptet er forfattet af Nick Schenk, som også skrev manus til ‘Gran Torino’ og i øvrigt har erfaring med narkokartel-fortælling (narkokartelling, som det hedder i folkemunde) fra sin skribenttjans på to episoder af Netflix-serien ‘Narcos’ om den berygtede narkobaron Pablo Escobar. På den stjernespækkede rolleliste finder vi blandt andre Bradley Cooper (der arbejdede sammen med Eastwood som hovedrollen i ‘American Sniper’), Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne West og Andy Garcia.

‘The Mule’ får dansk biografpremiere 3. januar 2019.

Læs også: Det skal du se i biografen i oktober: Ryan Gosling på månen, provokerende dansk debut og årets Guldpalmevinder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af