Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio klar til sjette samarbejde: ’Killers of the Flower Moon’

Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio klar til sjette samarbejde: ’Killers of the Flower Moon’
Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese. (Foto: Mark Davis/Getty Images)

Allerede sidste sommer begyndte rygterne om, at Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio skulle slå pjalterne sammen om en filmatisering af David Granns bog ’Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI’, at florere.

Nu har makkerparret endelig annonceret, at de er klar til filmatiseringen, der får den lidt kortere titel: ’Killers of the Flower Moon’. Filmoptagelserne påbegyndes sommeren 2019, og mens Scorsese tager sig af instruktionen og DiCaprio af hovedrollen, bliver det Eric Roth, der tager sig af manuskriptet. Roth har tidligere vundet en Oscar for manuskriptet til ’Forrest Gump’.

’Killers of the Flower Moon’ udspiller sig i 1920’ernes Oklahoma, hvor de såkaldte Osage Nation-mord fandt sted – en serie af mord på en stamme af indfødte i Osage County, der havde fundet olie på deres jord.

Den kommende film bliver Scorsese og DiCaprios sjette samarbejde. De to har tidligere arbejdet sammen på ’Gangs of New York’, ’The Aviator’, ’The Departed’, ’Shutter Island’ og senest ’The Wolf of Wall Street’.

Mens vi venter på den kommende mordhistorie, er Scorsese til næste år aktuel med den længe ventede ’The Irisman’, hvor han genforenes med Robert De Niro. Leonardo DiCaprio vil kunne opleves i Quentin Tarantinos kommende film ’Once Upon a Time in Hollywood’, der får amerikansk premiere 26. juli 2019.

Læs også: Filmmesteren Paul Schrader: »’First Reformed’ er kulminationen af, hvad jeg har forsøgt i 30 år«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af