Robert Pattinson og André 3000 er på syret rumrejse i første trailer til sci-fi thrilleren ‘High Life’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den franske auteur Claire Denis’ første engelsksprogede film, med titlen ‘High Life’, var en af de mest roste ved årets Toronto Film Festival. Nu er den første trailer landet, og den emmer af atmosfærisk mystik og bjergtagende billeder.

Robert Pattinson spiller straffefangen Monte, der i en ikke så fjern fremtid bliver sendt ud på en mystisk rumrejse, hvor den forbryderiske Dr. Dibs (Juliette Binoche) bruger ham og hans medfanger som forsøgskaniner i en række hemmeligholdte eksperimenter. På rollelisten ses desuden André 3000 og Mia Goth, der spiller Pattinsons medfanger.

‘High Life’ er blevet beskrevet som en erotisk rum-thriller, der twister konventioner for den klassiske rumthriller á la ‘Alien’. Og skal man tro de internationale anmeldere er resultatet sublimt.

Slant Magazine skriver blandt andet, at filmen »stiller down-and-dirty spørgsmål, om hvad der virkelig ligger under tusindvis af års menneskelige fremdrift. En brutal og jagende modgift til den højpandede idealisme i film som Christopher Nolans ‘Interstellar’ og Ridley Scotts ‘The Martian’«.

The Guardian kalder filmen en kæmpe bedrift og slår fast, at den indeholder »den bedste enpersonssexscene i filmhistorien«.

‘High Life’ er endnu ikke planlagt til dansk biografdistribution.

Læs også: Robert Pattinson parat til ’Twilight’-reunion: »Jeg er klar til at spille 17 med et øjebliks varsel«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af