Se første coke-fyldte teaser til Wall Street-serien ‘Black Monday’ – Seth Rogen instruerer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det amerikanske børsmarked er et populært omdrejningspunkt for serier og film. Det nyeste skud på stammen bliver Showtime-serien ‘Black Monday’. Seriens titel refererer til mandag den 19. oktober 1987, hvor det verdensomspændende børsmarked led et voldsomt knæk.

Serien, der har Don Cheadle i hovedrollen, foregår i tiden omkring børskrakket, men meget mere endnu ikke vides om plottet. Serien har netop fået sin første teaser, der ikke afslører meget andet, end at den bliver proppet med neonfyldte billeder og coke i lange baner.

Bag kameraet står Seth Rogen og Even Goldberg, både som producenter og instruktører på seriens første afsnit. Rogen og Goldberg har før sammen instrueret komedierne ‘This Is the End’ og ‘The Interview’. Derfor kan man regne med, at ‘Black Monday’ kommer til at blive en komedie i lige så høj grad, som det bliver et drama.

Når man ser teaseren, er det svært ikke at tænke på Martin Scorseses ‘The Wolf of Wall Street’. Ikke blot fordi begge film omhandler børsmarkedet, men også på grund af musikvalget i traileren. Teaseren til ‘Black Monday’ bruger nummeret ‘Freeee (Ghost Town Pt. 2)’ af Kids See Ghosts, der består af Kanye West og Kid Cudi. Den første trailer til ‘The Wolf of Wall Street’ brugte ligeledes musik af Kanye, i form af ‘Black Skinhead’ fra albummet ‘Yeezus’.

‘Black Monday’ har premiere på Showtime til januar næste år. Man kan regne med en premiere på HBO Nordic på cirka samme tidspunkt.

Læs også: Plottet til Seth Rogens kommende film er rablende vanvittigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af