Plottet til Seth Rogens kommende film er rablende vanvittigt

Plottet til Seth Rogens kommende film er rablende vanvittigt
Seth Rogen (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

Seth Rogen har i tidens løb spillet med i en række komedier med ret vanvittige præmisser, blandt andet ‘Zack and Miri Make a Porno’, ‘This Is the End’ og ‘The Interview’. Det lyder dog til, at han overgår sig selv med sit kommende filmprojekt, der endnu ikke har fået en titel.

I filmen skal Rogen spille Herschel Greenbaum, der immigrerer til USA i 1918 for at søge arbejde og en lysere fremtid. Han får arbejde på en pickle-fabrik, hvor alt går strålende, indtil han ved et uheld falder ned i et stort kar med pickles. Her bliver han syltet sammen med agurkerne i de næste 100 år.

Hans krop bliver konserveret perfekt, så da han vågner i vor tid, er han ikke ældet en dag. Han beslutter sig for at opsøge sin familie. Det lykkes ham at opspore sit oldebarn Ben, der ligeledes skal spilles af Rogen. Ben, der er computerprogrammør, skal lære Herschel alt, der er værd at vide om livet i det 21. århundrede.

Selvom historien er helt vanvittig, virker Rogen som det oplagte valg til at løfte projektet. Filmen skal instrueres af Brandon Trost, der primært har været fotograf på mange af Rogens komedier. Historien er udtænkt af Simon Rich, der tidligere har skrevet for ‘Saturday Night Live’.

Er plottet mon inspireret af afsnittet af animationsserien ‘Rick and Morty’, hvor Rick bogstavligt talt forvandler sig til en pickle og døber sig selv »Pickle Rick«?

En premieredato er endnu ikke annonceret, men et realistisk bud er engang sent i 2019.

Læs også: Seth Rogen deler forrygende ’Pineapple Express’-trivia på Twitter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af