Seth Rogen deler forrygende ’Pineapple Express’-trivia på Twitter

Seth Rogen deler forrygende ’Pineapple Express’-trivia på Twitter
Danny McBride, Seth Rogen og James Franco i 'Pineapple Express'.

I mandags var det ti år siden, at stoner-komedien ’Pineapple Express’ havde premiere. Siden da er filmens fanskare kun vokset, og den har efterhånden opnået en slags kultstatus.

For at fejre jubilæet har Seth Rogen, der både spillede en hovedrolle og skrev filmens manus, delt en række anekdoter fra skabelsen af filmen, ligesom han gjorde, da ’Superbad’ fyldte ti.

Rogen fortæller, at han selv og medforfatter Evan Goldberg var nødt til at rulle samtlige joints, der skulle bruges til filmen, da ingen andre kunne gøre det godt nok.

Netop joints var der brug for i rigelige mængder, da ’Pineapple Express’ handler om stoneren Dale (Rogen) og hans dealer Saul (James Franco), der må flygte fra både lejemordere og korrupte betjente efter at have overværet et mord. Midt i al kaosset finder de dog rigeligt tid til at ryge sig skæve.

Det var ikke bare plottet, der var drabeligt, filmens optagelser var også fyldt med ulykker. I en voldsom scene brækkede Rogen en finger og Danny McBride fik en flænge i kraniet, da James Franco skulle slå ham i hovedet med en bong. Francos karakteristiske bandana skyldtes ligeledes en ulykke, da han løb med hovedet ind i et træ og efterfølgende skulle have sting i panden.

Filmens producer Judd Apatow bidrager også til festen ved at fortælle, at ingen ringere end Bryan Cranston var til audition på filmen. Han fik dog ikke rollen, fordi Apatow ikke mente, han var skræmmende nok til være en overbevisende narkohandler.

Læs flere af Rogens tweets her:

Læs også: Seth Rogen var manden, der lærte Tom Cruise, at internetporno er en ting

Læs også: Seth Rogen om James Franco-anklager: »Mit perspektiv er det mindst relevante«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af