Seth Rogen om James Franco-anklager: »Mit perspektiv er det mindst relevante«

Seth Rogen om James Franco-anklager: »Mit perspektiv er det mindst relevante«
James Franco og Seth Rogen i 'The Interview'.

Siden fem kvinder tidligere på året beskyldte James Franco for at krænke dem seksuelt, har skuespilleren mødt kritik fra omverdenen. Kollegaen Scarlett Johansson langede eksempelvis ud efter ham under Women’s March i januar.

Men en person, som har været meget stille omkring anklagerne, er Francos mangeårige ven og samarbejdspartner Seth Rogen helt tilbage fra deres fælles gennembrudsserie, ‘Freaks and Geeks’ fra 1999.

Da Rogen i et interview med Vulture blev spurgt ind til sit syn på Franco-sagen, afholdte han sig fra at udtrykke sin holdning, fordi han ikke mente, det ville være relevant for diskussionen:

»Sandheden er, at mit perspektiv på det her er det mindst relevante perspektiv«, sagde han.

»Jeg er venner med disse folk, og jeg er en mand. Alle disse ting kombineret gør mig til den sidste person, som burde snakke om det her. Der er så mange folk, som har reelle ting at bidrage med i #MeToo-diskussionen, at lige meget hvad jeg siger, kommer det ikke til at bidrage med noget brugbart«

Rogen understregede, at han i sit virke som producent forsøger at tænke på repræsentativitet i sine samarbejdspartnere, som blandt andre tæller ’Blockers’-instruktør Kay Cannon:

»Vi er hyper-opmærksomme på at forsøge at være så repræsentative som muligt med de instruktører, forfattere og skuespillere, vi arbejder med«, udtalte han.

»Jeg er sikker på, at vi kunne gøre mere i forhold til at være på forkant med udviklingen på den front, men igen, jeg kunne ikke være mere opmærksom på, at mit perspektiv ikke er det, som folk hungrer efter«.

I interviewet bekræftede han desuden, at anklagerne ikke ville afholde ham fra at samarbejde med James Franco fremover.

Læs også: Seth Rogen har kendt til Stormy Daniels’ Donald Trump-affære i 10 år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af