’SNL’-skuespiller Leslie Jones live-tweeter sin geniale WTF-reaktion på ’The Shape of Water’

’Saturday Night Live’-skuespiller Leslie Jones har set ’The Shape of Water’ i weekenden. Men hun var ikke blandt dem, der bed på Guillermo del Toros Oscar-vindende kærlighedshistorie om den generte kvinde og den bæst-agtige maritim-mand. Tværtimod.

Da Jones så filmen, delte hun sin reaktion på den umage romance i live-format via Twitter. Hendes reaktion kan vist bedst beskrives som frastødt og forvirret – eller med hendes egne ord: »Altså, hvad er det, jeg ser?«.

Jones stiller desuden spørgsmålstegn ved realismen i flere af filmens scener. Det mest urealistiske øjeblik må dog nok være scenen, hvor hovedrolleindehaver Sally Hawkins piller et æg med overnaturlig lethed. Den slags skal man ikke forsøge at fortælle Leslie Jones, man kan slippe afsted med i virkeligheden.

Se alle hendes geniale reaktioner via Twitter, eller læs med på uddraget herunder. #therewasadamnsexscenewiththefishman.

Læs også: Ja, du kan blive bedre til at se film: De her Youtube-kanaler er dybt inspirerende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af