‘Blade Runner’ bliver til en animationsserie

‘Blade Runner’ bliver til en animationsserie
Ryan Gosling i 'Blade Runner 2049'

Selvom der ikke umiddelbart er lagt i kakkelovnen til yderligere ‘Blade Runner’-fortsættelser oven på Denis Villeneuves ‘Blade Runner 2049’ fra sidste år, får vi dog stadig meget mere at se til universet.

Variety skriver, at der er en ‘Blade Runner’-anime på vej på bestilling fra Adult Swim (studiet bag ‘Rick and Morty’) og den amerikanske streamingtjeneste Crunchyroll.

Serien kommer til at hedde ‘Blade Runner – Black Lotus’ og foregår i år 2032, altså nogle år før Ryan Goslings eventyr i 2049. I alt bliver der produceret 13 afsnit af en halv time hver.

Hvad plottet i ‘Black Lotus’ bliver, er endnu ikke annonceret, men kendte karakterer fra universet skulle åbenbart medvirke i større eller mindre grad.

Serien bliver instrueret af Shinji Aramaki og Kenji Kamiyama, der netop har færdiggjort et kommende serie-reboot af den populære anime ‘Ghost In the Shell’.

Serien produceres af Shinichiro Watanabe, der før har instrueret en kort anime-prequel til ‘Blade Runner 2049’, der hed ‘Black Out 2022’. Den kan muligvis give en indikator for, hvordan stilen i den kommende serie bliver. Se den nedenfor.

Læs også: Hemmeligheden bag ’Blade Runner 2049’-fotografen Roger Deakins’ mesterskab

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af