Borat er tilbage – og han støtter Donald Trump af hele sit racistiske hjerte

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I tirsdags var der midtvejsvalg i USA, og det er nok ikke tilfældigt, at Sacha Baron Cohen udgav sin satiriske serielussing til amerikansk politik, ‘Who Is America?’, på dvd (eksisterer åbenbart stadig) samme dag.

Tirsdag aften var Baron Cohen så på besøg hos Jimmy Kimmel for at promovere udgivelsen. Med sig havde han også sit alter ego Borat, der for alvor gjorde Baron Cohen til en verdensstjerne tilbage i 2006. Siden da er det ikke meget, man har set til karakteren, så det er et kærkomment gensyn for alle fans.

Borat tager pulsen på valget ved at banke på folks døre og dukke op ved et valgsted. Hans agenda er klar: Borat støtter Trump, og det gør han på vanligt grænseoverskridende Borat-manér. Han får blandt andet en kvinde til at give ham en high five, da han begejstret snakker om de immigrantbørn, som Trump efter sigende fik placeret i bure.

»Hvem er de fake news, der siger, at Trump ikke er racist?«, spørger han også, inden han selv begejstret understreger, at han selv er racistisk, og det er der intet i vejen med.

Og så smider han bacon på fortorvet for at holde jøder væk fra valgstedet.

Læs også: Aaron Sorkin skal instruere eks-Spielberg-film med Sacha Baron Cohen

Læs også: Sacha Baron Cohen er ude af takt med tiden, for the lulz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af