Macaulay Culkin ser ‘Alene hjemme’ med nye kærester, fortæller han hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Macaulay Culkin bliver oftere genkendt på gaden ved juletid, når filmhittet ‘Alene hjemme’ bliver vist på repeat i tv-kanalernes december-udvalg. I samtale med Jimmy Fallon fortæller den tidligere barnestjerne, at flere nye kærestebekendtskaber har foreslået at sætte den på:

»Det er ligesom en ting. Du har en ny kæreste, og I zapper igennem kanalerne, og der er ‘Alene hjemme’, og hun er sådan ‘hvaa, skal vi se den?’. Jeg har da indvilget i det, og jeg mumler mine replikker det meste af tiden: ‘Keep the change you filthy animal‘. Jeg mener, hvis det er det, der skal til for at sætte hende i stødet«, griner han. 

I det korte indslag afslører Culkin desuden, at han gerne vil have nyt mellemnavn, og at han derfor har igangsat en afstemning på sin hjemmeside bunnyears.com med gakkede forslag som ‘Publicity Stunt’, ‘Sharkweek’ og ‘Macaulay Culkin’ – sidstnævnte er tiltænkt fan-henvendelser: 

»Så hvis nogen kommer hen til mig i lufthavnen, og siger ‘undskyld, men er du Macaulay Culkin?’ kan jeg svare ‘well, Macaulay Culkin er mit mellemnavn’«.

Læs også: Macaulay Culkin sender jobansøgning til J.K. Rowling i kølvandet på ’Fantastic Beasts’-trailer

Læs også: Kulturministerens Lars von Trier-tweet er helt igennem håbløst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af