Oscar Isaac hadede hvert sekund af ‘X-Men Apocalypse’-optagelserne: »Det var ulideligt«

Oscar Isaac hadede hvert sekund af ‘X-Men Apocalypse’-optagelserne: »Det var ulideligt«

Med stærke roller i ‘Inside Llewyn Davis’, den nye ‘Star Wars’-trilogi, ‘Ex Machina’ og ‘Drive’ har Oscar Isaac positioneret sig som en af tidens mest velansete skuespillere. Men Isaac er ikke bleg for at fremhæve sin værste rolle til dato – nemlig som titelskurken Apocalypse i Bryan Singers ‘X-Men: Apocalypse’.

Filmen fik en særdeles hård modtagelse, da den kom frem i 2016, hvilket også skyldtes Isaacs intetsigende rolle. I et videointerview med GQ fortæller skuespilleren om optagelserne til filmen, som var rent ud sagt »ulidelige«.

»Jeg vidste ikke, at det var hvad, der ville ske, da jeg sagde ja. At jeg ville blive omsluttet af lim og latex og en 20 kilo tung dragt, og at jeg var nødt til at bære en kølemekanisme konstant«, siger Isaac.

Oprindeligt sagde han ja til rollen, så han kunne få muligheden for at arbejde sammen med talentfulde skuespillere som Jennifer Lawrence, Michael Fassbender og James McAvoy, men selv når han stod direkte foran dem, kunne han ikke se dem på grund af kostumet og makeuppen.

»Jeg kunne ikke bevæge mit hoved nogensinde. Jeg var nødt til at sidde i en speciel designet sadel, fordi det var den eneste ting, jeg rigtig kunne sidde på. Og så ville jeg blive rullet ind i et køletelt mellem optagelserne. Så jeg snakkede aldrig med nogen. Jeg sad bare og kunne ikke rigtig bevæge mig og svedte inde under masken og hjelmen. Det værste var at få den af, for de var nødt til at skrabe den af i timevis. Det var så ‘X-Men: Apocalypse’«, afslutter skuespilleren.

Oscar Isaac er i skrivende stund i gang med optagelserne til ‘Star Wars: Episode IX’. Efter det har han annonceret, at han holder fri fra skuespil et helt år. Se ham gennemgå nogle af de største roller i hans karriere i GQ-videoen herunder.

Læs også: Se Mads Mikkelsen over for Willem Dafoe og Oscar Isaac i traileren til den roste ’At Eternity’s Gate’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af