Susanne Bier skal lave HBO-serie med Nicole Kidman

Susanne Bier skal lave HBO-serie med Nicole Kidman
Susanne Bier med sin Oscar for 'Hævnen'.

Susanne Bier vandt en Emmy for spionserien ‘The Night Manager’ i 2016, hvilket utvivlsomt har gjort hende til en eftertragtet instruktørkapacitet blandt mange amerikanske og engelske producenter og tv-kanaler.

Og nu har ingen ringere end HBO og Nicole Kidman sat kløerne i hende.

Den danske instruktør skal instruere samtlige afsnit af den kommende HBO-miniserie ‘The Undoing’, ligesom hun bliver executive producer på serien. Serien kan meget vel blive det nye hit i ‘Big Little Lies’-klassen, for det er David E. Kelley, som var med til at skrive ‘Big Little Lies’, der som forfatter og producer er hovedmanden bag serien. ‘The Undoing’ bygger på Jean Hanff Korelitz’ bog ‘You Should Have Known’.

Kidman skal spille en succesrig terapeut, hvis lykkelige newyorker-liv bliver smadret, da en tragisk død indtræffer, og hendes mand er væk. Skeletterne vælter ud af skabet, og hun skal nu prøve at bygge et nyt liv op med sin søn.

Produktionen starter i 2019 – i øvrigt samme år som ‘Big Little Lies’ sæson 2 vender tilbage til HBO-skærmen.

Læs også: Se traileren til Susanne Biers Netflix-thriller med Sandra Bullock

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af