Susanne Biers Netflix-thriller med Sandra Bullock har fået sin første trailer – med store ‘A Quiet Place’-associationer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trods floppet med ‘Serena’ har Susanne Bier efterhånden fået solidt fodfæste i USA, hvor hun fik stor anerkendelse for miniserien ‘The Night Manager’ og i dag sidder med i Oscar-akademiets eksklusive styregruppe The Board of Governors.

Og nu fortsætter hun i det internationale spor med allestedsnærværende Netflix som samarbejdspartner. ‘Bird Box’ er en stjernespækket affære, hvor Sandra Bullock spiller en mor, der må flygte med sine to børn, da en mystisk kraft truer menneskeheden: Hvis man kigger på den, bliver døden næste destination, og familien må således kæmpe sig vej mod en metaforisk redningskrans med bind for øjnene. Også Sarah Paulson og John Malkovich er på rollelisten.

Har man set set ‘A Quiet Place’, er det umuligt at se traileren til ‘Bird Box’ uden at komme til at tænke på filmen, hvor de overlevende ikke måtte sige en lyd, hvis de skulle beholde livet i en apokalyptisk virkelighed med støjsensitive monstre. Der er også en aura af ‘The Mist’ og M. Night Shyamalan over traileren, men forhåbentligt formår den at vriste sig fri fra klicheerne og finde ind til den følelsesmæssige kerne. Bier er som bekendt god til følelser, så der er håb om filmisk overlevelse i risikabelt farvand.

Filmen får premiere på Netflix 21. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af