Sylvester Stallone takker af som Rocky – se hans afskedsvideo

Sylvester Stallone takker af som Rocky – se hans afskedsvideo
Sylvester Stallone som Rocky i 'Creed'.

Siden Sylvester Stallone brød igennem i ‘Rocky’ i 1976, har han spillet rollen som den folkekære bokser i intet mindre end otte film.

Nu har Stallone annonceret, at ‘Creed 2’, der har dansk biografpremiere 20. december, bliver den sidste film med Rocky Balboa – 42 år efter originalen.

Selvom ‘Creed’-filmene har fundet en ny hovedperson i Adonis Creed (Michael B. Jordan), spiller Rocky stadig en stor rolle, og filmene fungerer også som direkte fortsættelser til den originale ‘Rocky’-serie.

Stallone har uploadet en video på sin Instagram, hvor han tager afsked med karakteren efter afslutningen af optagelserne. Se den nedenfor.

I videobeskrivelsen skriver Stallone: »Jeg vil gerne takke alle i verden for at åbne deres hjerter for Rocky-familien i over 40 år. Det har været et stort privilegium at skabe og spille denne meningsfyldte karakter. Selvom det knuser mit hjerte, må alt nå en afslutning. Jeg elsker jer alle, og det mest fantastiske ved det hele er, at Rocky aldrig vil dø, fordi han lever videre i jer«.

I videoen er Stallone tydeligt rørt. Han takker især Michael B. Jordan for at give historien videre til en ny generation og give Stallone mulighed for at spille Rocky en sidste gang.

Men alt imens Stallone tager afsked med Rocky, bringer han en anden populær, men langt mere drabelig karakter, Rambo, tilbage på det store lærred.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Jesper & Julie spidder deres generation i samtale med Mathias Helt i INPUT i aften

Læs også: Michael B. Jordan vil være Will Smith og LeBron James på en og samme tid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af