Millie Bobby Brown er på monsterjagt i ny trailer til ’Godzilla: King of the Monsters’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Godzilla er klar til at vende tilbage til det store lærred – og denne gang får det japanske monsterikon fornemt selskab af en rædselsslagen Millie Bobby Brown i den dugfriske trailer til ’Godzilla: King of the Monsters’.

Den kommende film er en fortsættelse af Gareth Edwards’ ’Godzilla’ fra 2014, der tog udgangspunkt i den originale japanske monstersaga fra 1954. Denne gang er Michael Dougherty, der tidligere har været med bag tasterne på ’Superman Returns’ og ’X-Men: Apocalypse’ samt i instruktørstolen på ’Trick ’r Treat’, som instruerer.

I traileren oplever vi foruden en noget presset Millie Bobby Brown også det legendariske monster i selskab med mindst lige så gigantiske ligemænd af zoologiske superarter som Mothra, Rodan og King Ghidorah, der lader til at gå lige efter struben på menneskeheden.

Millie Bobby Brown får i den nye ’Godzilla’-film selskab af blandt andre Kyle Chandler, Vera Farmiga, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch og O’Shea Jackson Jr.

’Godzilla: King of the Monsters’ får amerikansk premiere den 31. maj 2019.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af