Netflix går helt tæt på »den amerikanske Jack the Ripper« i ny dokumentarserie

Netflix går helt tæt på »den amerikanske Jack the Ripper« i ny dokumentarserie
Ted Bundy.

Netflix har netop annonceret en ny dokumentarserie under titlen ’Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’, der kommer til at gå helt tæt på seriemorderen Ted Bundy. Serien tager udgangspunkt i en række optagelser, der endnu aldrig har været offentliggjort, af samtaler med det såkaldte amerikanske svar på Jack the Ripper, mens han sad på dødsgangen og afventede sin henrettelse i 80’ernes Florida State Prison.

Bundy, der foruden en række mord også havde voldtægt, nekrofili, røverier og kidnapninger på samvittigheden, blev henrettet den 24. januar 1989 – og præcis 30 år senere får dokumentarserien sin premiere på Netflix: 24. januar 2019.

Ted Bundy blev fængslet i 1979, efter han havde slået flere end 30 kvinder ihjel. Mens Bundy sad i fængsel formåede han alligevel at charmere adskillige amerikanske kvinder på den anden side af tremmerne bløde i knæene.

Dokumentarserien er instrueret af Joe Berlinger, der ligeledes har været med til at skrive spillefilmen ’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, der ligeledes handler om Ted Bundy. Filmen får premiere senere på året med Zac Efron i hovedrollen som Ted Bundy.

Læs også: No more Mr. Nice Guy: Zac Efron skal spille berygtet amerikansk seriemorder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af