Sacha Baron Cohen fortæller om interviewet, der var for grænseoverskridende til ‘Who Is America?’

Sacha Baron Cohen fortæller om interviewet, der var for grænseoverskridende til ‘Who Is America?’
Sacha Baron Cohen i 'Who Is America?'

Sacha Baron Cohen holdt sig ikke tilbage, da han rejste USA tyndt i forbindelse med optagelserne af satireserien ‘Who Is America?’. Han fik Dick Cheney til at signere et waterboard-kit, han narrede Sarah Pailin til et interview og han prøvede at få O.J. Simpson til at tilstå det famøse dobbeltmord.

Men ét interview var for meget til det kontroversielle program. I et interview med Deadline fortæller Baron Cohen, at et interview med en concierge i Las Vegas blev for »ekstremt og mørkt« til ‘Who Is America?’.

»Vi optog noget af det under tiden omkring Harvey Weinstein. Vi ville undersøge, hvordan nogen som Harvey Weinstein kunne slippe afsted med… kriminalitet, dybest set. Og netværket, som omsluttede ham. Vi besluttede os for, at vi ville interviewe en Concierge i Las Vegas«.

I karakter som alteregoet Gio Monaldo, som også interviewede O.J. Simpson, sagde Baron Cohen, at han havde misbrugt en 8-årig dreng.

»Det er ekstremt komik, og vi troede, at det ville få fyren til at forlade rummet. I stedet blev denne her concierge siddende, og jeg siger så, ‘hør her, du er nødt til at hjælpe mig med at slippe af med det her problem’. Og så begynder fyren at give Gio råd om, hvordan man slipper af med det.

Vi begyndte sågar at tale om at myrde drengen, og conciergen sagde bare, ‘Hør her, jeg er virkelig ked af det. I det her land kan vi ikke bare drukne drengen. Det her er Amerika. Den slags gør vi ikke’. Til sidst satte han mig i forbindelse med en advokat, som kunne bringe drengen til stilhed. Det blev virkelig mørkt«, udtaler Baron Cohen.

Interviewet sluttede med, at conciergen indrømmede, at han kunne hjælpe Gio med at finde en ung dreng, han kunne tage på date med.

»Vi gav øjeblikket optagelserne til FBI, fordi vi troede, at der måske var en pædofiliring i Las Vegas, som arbejdede for de her meget rige mænd. Og denne concierge havde sagt, at han arbejdede for politikere og milliardærer. Men i sidste ende valgte FBI ikke at forfølge det«, fortæller komikeren.

Optagelsen blev klippet fra ‘Who Is America?’, da den var for »mørk og forkert« for publikum. Serien indbragte Sacha Baron Cohen en Golden Globe-nominering for bedste skuespiller i en komedie eller musical tv-serie, og han har allerede inviteret Sarah Pailin med som date.

Til trods for publikumsucces har komikeren annonceret, at der ikke kommer en sæson to af ‘Who Is America?’ – det ville simpelthen være umuligt at lave igen.

Læs også: Sacha Baron Cohen er ude af takt med tiden, for the lulz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af