Se første billede af Mads Mikkelsen som verdens førende lejemorder i kommende Netflix-film

Se første billede af Mads Mikkelsen som verdens førende lejemorder i kommende Netflix-film
Mads Mikkelsen under årets Cannes-festival. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Til januar er Mads Mikkelsen aktuel herhjemme med ‘Arctic’, hvor han er ene mand i billedet som en flystyrtoverlever, der kæmper for sit liv i de sneklædte bjerge.

Og senere på året kommer han så i ‘Polar’, men det er altså ikke en fortsættelse, selvom titlen lyder forbløffende beslægtet. Filmen er nemlig baseret på tegneserien ‘Polar: Came Back From the Cold’, og den danske verdensstjerne spiller verdens førende lejemorder, Duncan Vizla – bedre kendt som The Black Kaiser – der bliver tvunget ud af sit otium, da hans tidligere arbejdsgiver vender sig mod ham, og han pludselig har en mindre hær af yngre, spændstige dræbere i hælene.

Det lyder jo umiddelbart som en blanding af ‘John Wick’ og… en hel masse andre film, men forhåbentligt er der top underholdningsværdi i den kommende film, som er instrueret af svenske Jonas Åkerlund, der især er kendt for sine suveræne musikvideoer.

Første billede af Mikkelsen fra filmen er offentliggjort, og du kan se det nedenfor. Han ser kampklar ud.

‘Polar’ kommer på Netflix 25. januar.

Mads Mikkelsen i ‘Polar’.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af