Se første trailer til ny ‘Hellboy’-film – med ‘Stranger Things’-stjerne i hovedrollen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den lettere alternative og monstrøse superhelt Hellboy blev første gang vakt til live på det store lærred af Guillermo del Toro i 2004 og igen i en fortsættelse af 2008, hvor især Ron Perlmans portræt af den røde dæmon gjorde fans glade.

Nu vender Hellboy tilbage, men historien startes forfra – uden del Toro og Perlman. Hovedrollen spilles denne gang af David Harbour, der er bedst kendt som betjent Jim Hopper i ‘Stranger Things’.

Den nye ‘Hellboy’ er instrueret af Neil Marshall, der før har instrueret gyserfilm som ‘The Descent’, men også fandt stor popularitet ved at instruere de to storslåede ‘Game of Thrones’-afsnit ‘Blackwater’ fra sæson 2 og ‘The Watchers on the Wall’ fra sæson 4.

Det lader til, at del Toros aftryk på universet stadig er at finde, da traileren er fyldt med praktiske effekter og utallige forskelligartede monstre.

De resterende roller indtages af blandt andre Ian McShane (‘Deadwood’), Milla Jovovich (‘Det femte element’), Sasha Lane (‘American Honey’) og Daniel Dae Kim (‘Lost’).

‘Hellboy’ har dansk biografpremiere 11. april.

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af