Timothée Chalamet og flere stjernenavne knyttet til Wes Andersons kommende ikke-musical

Timothée Chalamet og flere stjernenavne knyttet til Wes Andersons kommende ikke-musical
Timotheé Chalamet til årets Oscar-uddeling. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Wes Anderson er i gang med sin næste film, så meget står klart. Det virker også sikkert og vist, at folk som Bill Murray, Tilda Swinton og Frances McDormand er på rollelisten.

Et stykke tid har det dog været rygtet, at filmen er en musical – Andersons første af slagsen – men det synes nu at være manet til jorden. Til gengæld skriver Indiewire nu, at filmen skal hedde ‘The French Dispatch’, og der er ingen tvivl om, at det bliver instruktørens første film optaget i Frankrig, hvor han selv bor (i Paris).

Nu bliver flere spændende navne forbundet med projektet, om end de ikke er bekræftet endnu: ‘Call Me By Your Name’-stjerne Timothée Chalamet, der i år er Oscar-contender for ‘Beautiful Boy’, samt Benicio Del Toro og Jeffrey Wright. Tidligere er også Brad Pitt, Natalie Portman og Leá Seydoux blevet sat i forbindelse med filmen, men det er heller ikke bekræftet endnu.

Og endnu flere rygter: En kilde tæt på produktionen fortæller ifølge Indiewire, at filmen handler om amerikanske journalister, der rapporterer fra en militær forpost i det 20. århundrede, og at der vil være tre forskellige plottråde.

Meget hearsay, og vi bliver sikkert klogere snart. Men vi glæder os i hvert fald til den nye film fra den idiosynkratiske instruktør. Hans seneste titler er animationsfilmen ‘Isle of Dogs’ fra i år og ‘The Grand Budapest Hotel’ fra 2014.

Læs også: Wes Andersons film rangeret – fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af