Veloplagte Jason Momoa genopliver Khal Drogo under sit værtskab på ‘Saturday Night Live’

En livslang drøm gik i opfyldelse for Jason Momoa, da han i går aftes var vært for ‘Saturday Night Live’ for første gang i sit liv. Momoa, der er aktuel med ‘Aquaman’ i næste uge, genoplivede blandt andet sin ‘Game of Thrones’-karakter Khal Drogo under hans første tur i ‘SNL’-manegen.

Momoa lagde ud med en monolog om hans særlige forhold til showet, som tog en drejning da castet foreslog ‘Aqua boogie’ af Parliament Funkadelic som ‘Aquaman’s nye temasang. Superheltestjernen tog også publikum med backstage i en videolog, hvor han dokumenterede de hypede dage op til premieren på showet.

Khal Drogo blev vakt til live i talkshow-sketchen ‘Khal Drogo’s Ghost Dojo’, hvor adskillige døde ‘Game of Thrones’-karakter som Joffrey (Kate McKinnon) og The High Sparrow (Pete Davidson) mødte blodtørstige Drogo i dødsriget, mens han spiste ribs.

Momoa besøgte også Ebenezer Scrooge fra ‘A Christmas Carol’ som en alternativ fjerde ånd, der forsøger at lære den gamle pessimist et par forførende dansetrin. ‘Aquaman’-stjernen indtog også rollen som selveste julemanden i en sketch over for Pete Davidson, der spillede Rudolph. Se klippene herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af