Det danske stortalent Clara Rosager skal spille Miss Sweden over for Keira Knightley

Det danske stortalent Clara Rosager skal spille Miss Sweden over for Keira Knightley
Clara Rosager i 'En-to-tre-nu!'

I november sidste år begyndte optagelserne til spillefilmen ‘Misbehaviour’. Et drama, der skal skildre de virkelige begivenheder, som fandt sted til Miss World-konkurrencen i London i 1970. Keira Knightley står øverst på rollelisten som aktivisten Sally Alexander, og nu er det blevet bekræftet, at hun får selskab af det unge, danske skuespillerfrø Clara Rosager, der skal spille Miss Sweden-deltageren Maj Christal Johansson.

Clara Rosager, der er født i 1996, fik i 2016 sit gennembrud som Cecilie i filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs ungdomsroman ‘En-to-tre-nu!’. Men måske kender du hende bedre som den ondskabsfulde pige Rita i Afdeling Q-filmen ‘Journal 64’, der nedlagde de danske biografer i efteråret. Netop nu kan hun ses i det biografaktuelle, danske drama ‘Før Frosten’, hvor hun spiller bondedatteren Signe, hvis far tvinges til at gifte hende væk.

Rosager arbejder desuden som model, så rollen som Miss Sweden i ‘Misbehaviour’ ligger lige til højrebenet for den unge skuespiller. Filmen skal skildre tumulterne ved Miss World-konkurrencen i 1970, hvor en gruppe aktivister for kvinders rettigheder afbrød den live-transmitterede udsendelse og indtog scenen med det budskab, at skønhedskonkurrencer nedværdiger kvinder. Derefter skabte det oprør, da Miss Grenada som den første sorte kvinde nogensinde blev kronet som Miss World foran favoritten Miss Sweden.

Udover Keira Knightley og Clara Rosager har blandt andet Gugu Mbatha-Raw og Suki Waterhouse sluttet sig til rollelisten som henholdsvis Miss Grenada og Miss USA.

Premieredatoen for ‘Misbehaviour’ er ikke offentliggjort endnu.

Læs også: Anmeldelse af ‘Før frosten’ – Jesper Christensen triumferer i Michael Noers forfriskende anderledes periodedrama

Læs også: Anmeldelse af ‘Journal 64’ – selv Carl Mørck må knibe en tåre for alle formummede knudemænd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af