Chadwick Bosemans reaktion på ’Green Book’s Oscar-triumf indkapsler, hvad vi alle sammen tænker

Chadwick Bosemans reaktion på ’Green Book’s Oscar-triumf indkapsler, hvad vi alle sammen tænker
Chadwick Boseman ved søndagens Oscar-fest. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Da ’Green Book’ natten til mandag løb med årets Oscar for bedste film, kunne man finde alle tænkelige kulører af følelsespaletten repræsenteret i Kodak Theatre. ’Green Book’-holdet var både overraskede og begejstrede over at have slået favoritten i form af Alfonso Cuaróns ’Roma’ på målstregen, mens Spike Lee var så frustreret over resultatet, at han udvandrede i vrede.

Salens muligvis mest subtile, men samtidig mest sigende reaktion var dog Chadwick Bosemans. ’Black Panther’-stjernen blev nemlig fanget i det lille, gyldne øjeblik, hvor han – ved vinderens annoncering – vender sig om og sender sin medspiller Michael B. Jordan historiens mest sigende blik. Et par korte, men afslørende sekunders solid skepsis, som nu er blevet en regulær viral perle.

Som Matthew A. Cherry skrev, da han tweetede det gyldne, lille øjeblik: »Når du er skuffet, men ikke overrasket«.

Læs også: Med sejren til ’Green Book’ lander Oscar på den forkerte side af historien

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af