‘Honest Trailers’ gør tykt grin med årets Oscar-nominerede film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det er endnu engang tid til Oscaruddelingen, som efter at have pisset alle af ved at introducere en ny populærfilm-kategori, pisset alle af ved at hyre og herefter fyre Kevin Hart, pisset alle af ved at fjerne og derefter tilføje flere vigtige priser til showet, nu kommer til at pisse alle af ved at uddele prisen for Bedste Film til en af disse følgende otte nominerende…«

Sådan starter den nye, sjove honest trailer, der efter mange efterspørgsler endelig tager Oscar-uddelingens otte Bedste Film-nomineringer under satirens grumme lup – og hverken ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Black Panther’, ‘The Favourite’, ‘BlacKkKlansman’, ‘Green Book’, ‘Vice’, ‘A Star Is Born’ eller ‘Roma’ slipper for et par spiddende kommentarer undervejs.

‘Bohemian Rhapsody’ udgøres af »en kombination af parykker og tænder«, ‘Vice’ er »en del drama, en del komedie og 18 dele makeup« og ‘Roma’ har en flot fotografering, men er den der Netflix-film, som »du skippede, fordi det er så meget nemmere bare at gense ‘The Office’ endnu en gang«.

»Fra hjernen, der gav dig Jeff Daniels kroniske diarré og Cameron Diaz med sæd i håret« – sådan starter introen til ‘Green Book’, som satirekniven særligt skærer gennem. Halvdanske Viggo Mortensen har hovedrollen, som de sammenligner med de der italienske tegneseriekokke på pizzabakker. Filmen har »det stærke budskab, at racisme.. og bliv hos mig.. er sleeemt. Woooow«.

Hvilken af de otte der vinder den helt store filmpris, bliver vi klogere på, når Oscarshowet løber af stablen på søndag den 24. februar.

Læs også: De vinder Oscar på søndag: Vores endelige bud i samtlige 24 kategorier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af