Manden, der skal spille David Bowie i filmen ‘Stardust’, er fundet

Manden, der skal spille David Bowie i filmen ‘Stardust’, er fundet
David Bowie / Ziggy Stardust.

Med ’Stardust’ er den første biopic om David Bowie undervejs.

Filmen kommer til at fortælle historien om de første karrriereår og rejsen til USA i starten af 70’erne, som var med til at bringe alteregoet Ziggy Stardust til live.

Det bliver den britiske skuespiller og musiker Johnny Flynn, der indtager rollen som musikerikonet med de mange facetter, og som skal undergå den mesterforvandling, det kommer til at kræve at portrættere den excentriske mesterperformer.

Flynn har tidligere forvandlet sig til en ung Albert Einstein i serien ’Genius’, men er formentlig bedst kendt som Dylan, der må overkomme diverse kærlighedskvaler i den glimrende Netflix-serie ’Lovesick’ og fra thrilleren ‘Beast’. Som musiker har han komponeret soundtracket til BBC-serien ’Detectorists’ og udgiver flere albums med sit band Johnny Flynn & The Sussex Wit.

Jena Malone (’Nocturnal Animals’, ‘The Neon Demon’) og Marc Maron (‘Glow’) er også tilknyttet projektet, og Gabriel Range (’I Am Slave’) skal instruere på baggrund af et manuskript af Christopher Bell.

Filmen er planlagt til at begynde produktion i juni.

Johnny Flynn er både musiker og skuespiller. Nu skal han spille David Bowie.

Læs også: Christian Bales fem største forvandlinger – fra glamrock-queer til 54 kilos skeletmand

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af