Patricia Arquette tager begrebet curlingmor til et skræmmende niveau i ny serie – se traileren til ‘The Act’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mordet på Dee Dee Blanchard, der blev fundet liggende i sin seng i en flere dage gammel blodpøl, har før været filmatiseret i form af HBO’s dokumentarfilm ‘Mommy Dead and Dearest’.

Og den virkelige historie om moren, der med liv og sjæl passer på sit kræftsyge barn, som i øvrigt også har astma, muskelsvind og en hjerneskade fra fødslen, bliver nu taget op igen i streamingtjenesten Hulus kommende antologiserie ‘The Act’.

For da Dee Dee bliver fundet død, opdager man, at datteren Gypsy Rose i virkeligheden aldrig har været syg. Og Gypsy er nu den hovedmistænkte i sagen om morens brutale drab.

I traileren ses Patricia Arquette i rollen som den lettere creepy mor, der gør alt for at fastholde datteren i en syg rolle, så de kan »passe på hinanden«. Arquette har senest været aktuel – og nærmest uigenkendelig – i ‘Escape at Dannemora’, der også byggede på en virkelig historie.

I ‘The Act’ spiller hun over for Joey King (‘The Conjuring’) som datteren. Serien har premiere 14. marts på Hulu.

Læs også: Anmeldelse af ’Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’ – Netflix-serie bliver selv en del af myten om den smukke seriemorder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af