Queen skal optræde til Oscar-showet

Queen skal optræde til Oscar-showet
Hovedrolleindehaver i 'Bohemian Rhapsody' Rami Malek med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Den kommende weekends Oscar-uddeling har været omgærdet af forvirring og furore i måneder efterhånden, og udmeldinger om alt fra aftenens vært til antallet af prisoverrækkelser er blevet offentliggjort og trukket tilbage med lynets hast.

Nu ser der dog ud til at være solid information om aftenens forløb. På deres Twitter-konto har akademiet offentliggjort, at Queen kommer til at spille til prisshowet. Bandets optræden sker i forbindelse med, at ’Bohemian Rhapsody’ om afdøde Freddie Mercury er nomineret i fem forskellige kategorier, inklusive bedste film.

Queen betyder som bekendt ikke det samme i disse dage, som det har gjort. Bandet består i dag af de originale medlemmer Brian May og Roger Taylor samt Adam Lambert som Mercury-afløser på forsangerposten.

Bandet slutter sig til Lady Gaga og Kendrick Lamar, der begge har en sang nomineret, som aftenens højt profilerede musikalske indslag, mens resten af de nominerede i bedste sang-kategorien efter sigende reduceres til 90 sekunders indslag.

Læs også: Hvordan findes Oscar-vinderen egentlig? Her er forklaringen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af