Se den nye teaser til live action-udgaven af ’Aladdin’ – med Will Smith som tvivlsom, blå lampeånd

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nat løb årets Grammy-uddeling af stablen med masser af storslåede optrædener og underholdende indslag på menuen. Et af de indslag, der dog trak allermest opmærksomhed, var den lille teaser for den kommende live action-udgave af ’Aladdin’ – en ære, der primært kan tilskrives Will Smiths begejstrede, blå og besynderlige fjæs som lampens ånd, Genie.

Den ét minut lange teaser for den Guy Ritchie-instruerede Disney-film gav – foruden en muskuløs Genie med attitude og tvivlsom mimik (eller mangel på samme) – en lille forsmag på, hvor ekstravagant et projekt, vi har i vente. Der er i hvert fald tilsyneladende ikke sparet på festen, farverne eller magien i live action-versionen af Aladdin og Jasmins fortryllende hjemby, Agrabah. Måske lidt af budgettet dértil skulle have været landet i Genies CGI-pulje.

’Aladdin’ får premiere den 24. maj.

Læs også: Se første eventyrlige teaser til live action-udgaven af ‘Aladdin’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af