Seth Rogen og Charlize Theron er usandsynligt par i den romantiske komedie ‘Long Shot’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seth Rogen og Charlize Theron teamer op i forårets romantiske komedie ‘Long Shot’. Filmen instrueres af Seth Rogens faste instruktørmakker Jonathan Levine, der også stod bag den charmerende ’50/50′ med Rogen og Joseph Gordon-Levitt.

I ‘Long Shot’ spiller Theron den succesfulde udenrigsminister Charlotte Field, der stiller op til præsidentvalget i USA. Da hun ved et tilfælde møder den arbejdsløse journalist Fred (Rogen), som hun har babysittet for som ung, inviterer hun ham med på valgkampagnen som spindoktor.

Det bliver startskuddet til en hed flirt mellem de to, i hvad der i traileren beskrives som et omvendt Richard Gere og Julia Roberts forhold i ‘Pretty Woman’. Og det ser da også ud til, at ‘Long Shot’ vender op og ned på det gængse mand-kvinde kærlighedsforhold set på film.

På rollelisten ses desuden Bob Odenkirk, Andy Serkis, Alexander Skarsgård og O’Shea Jackson Jr.

‘Long Shot’ har dansk biografpremiere den 2. maj.

Læs også: 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af