Den kommende ’It – Chapter Two’ slår efter sigende rekord for mest falsk blod i en gyserfilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2017 blev filmatiseringen af Stephen Kings gyserklassiker ’It’ et massivt hit og slog alle rekorder for gysergenren med sit billetsalg, så dens kommende opfølger ’It – Chapter Two’ er selvsagt én af årets mest imødesete horrorfilm.

Det seneste nye fra settet peger da også i retning af, at gyserfans har noget helt særligt i vente. Under et interview med Jimmy Fallon afslørede Jessica Chastain, at én af scenerne i filmen efter sigende slår rekorden for at indeholde mest falsk blod i en gyserfilm.

»Jeg pillede blod ud af mit øjeæble dagen efter«, fortæller skuespilleren, som spiller den voksne Beverly Mash i filmen, hvis handling udspiller sig 27 år efter ’It’.

De øvrige voksne medlemmer af the losers club spilles af James McAvoy (’X-Men’), Jay Ryan (’Top of the Lake’), Bill Hader (’Barry’), James Ransone (’Sinister’), Andy Bean (’Here and Now’) og Isaiah Mustafa, som endnu engang står ansigt til ansigt med ondskaben selv i form af den notorisk berygtede klovn Pennywise, der igen spilles af Bill Skarsgård.

Andy Muschietti fortsætter som instruktør i andet kapitel af gysersagaen, som får premiere 5. september.

Læs også: Her er filmene, der har inspireret bølgen af freaky-creepy børn i moderne horror

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af