Kit Harington gik i terapi efter Jon Snows død

Kit Harington gik i terapi efter Jon Snows død

Det chokerede alle helt ind til knoglerne, da Jon Snow i ‘Game of Thrones’ femte sæson blev stukket ihjel af sine Night’s Watch-brødre. Perioden mellem femte og sjette sæson var ulidelig for fans af serien – var Jon Snow virkelig død?

Nu åbner skuespilleren Kit Harington op i et interview med Variety og fortæller, at perioden indtil karakterens genopstandelse i sæson seks var mindst lige så slem for ham selv. Han kunne ikke træde ud i offentligheden, uden at fremmede mennesker råbte »er du død?« efter ham, hvilket gjorde ham usikker og neurotisk. Hele verdenen betragtede ham nøje for at få et hint om karakterens skæbne, og Harington var derfor nødt til at starte i terapi.

»Det var ikke en særlig god tid i mit liv«, siger skuespilleren til Variety. »Jeg havde det, som om jeg burde føle mig som den heldigste person i verden, men faktisk følte jeg mig meget sårbar. Det var en meget usikker tid i mit liv. Jeg var nødt til at føle taknemmelighed for det, jeg havde, men jeg var meget bekymret for, om jeg overhovedet kunne spille skuespil«.

Kit Harington kan forhåbentlig snart begynde at nyde en tid uden helt så meget intens opmærksomhed, når den sidste sæson af ‘Game of Thrones’ slutter senere dette forår.

Sæson otte får premiere 15. april på HBO og C More.

Læs også: De bedste serier på HBO Nordic

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af