Sandra Oh og Jodie Comer er på kollisionskurs i den første højspændte trailer til ‘Killing Eve’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er kun en måned til, at ‘Killing Eve’ vender tilbage med sæson to på HBO Nordic. Nu er den første officielle trailer landet og den lover et forrygende gensyn med lejemorderen Villanelle (Jodie Comer) og den titulære efterforsker Eve (Sandra Oh).

Traileren er mager på plot-detaljer, men viser den fortsatte omgang katten efter mussen, som sluttede blodigt i første sæson. Sæsonen begynder angiveligt 30 sekunder efter, den første sæson sluttede – med Eve i choktilstand efter at have konfronteret Villanelle, som Eve ikke ved, hvorvidt er død eller levende.

Villanelle er dog i den grad tilbage, og i den nye trailer fremviser hun flere kreative forklædninger end hidtil.

‘Killing Eve’ har premiere på HBO Nordic 8. april.

Læs også: Netflix elsker konkurrentens ‘Killing Eve’ så højt, at de gør reklame for den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af