Soundvenue og CPH:DOX præsenterer: ’X&Y’ – Anna Odells vilde mindfuck med Mikael Persbrandt

Soundvenue og CPH:DOX præsenterer: ’X&Y’ – Anna Odells vilde mindfuck med Mikael Persbrandt
Mikael Persbrandt og Anna Odell i 'X&Y'.

Mikael Persbrandt sidder i et afhøringslokale. Over for ham sidder den svenske instruktør Anna Odell og udfritter ham med et intenst blik. Det første, hun vil vide er, hvilket dyr han ville være, hvis han altså var et dyr. Det andet er, hvad han tænker, det betyder, at kvinder i det seksuelle bliver fyldt ud, mens mænd fylder op.

Og det er blot begyndelsen på det vilde og vildt originale mindfuck ’X&Y’, som vi inviterer til allerførste danske visning af under årets CPH:DOX-festival.

’X&Y’ er Anna Odells første film siden ’Gensynet’, der skabte voldsom debat og var den mest sete film på CPH:DOX i 2013. Her genopførte hun den klasse-reunion, hun ikke var inviteret til – ud fra en forestilling om, hvordan det havde været, hvis hun som klassens gamle mobbeoffer var mødt op.

Hendes nye film er ikke mindre kontroversiel. Odell spærrer Persbrandt inde i et filmstudie, hvorefter hun inviterer seks kendte skuespillere til at optræde som forskellige sider af hendes og Persbrandts identitet – fra det helt sårbare og destruktive til det mest grænseoverskridende. ’X&Y’  er således filmen, hvor man kan opleve Trine Dyrholm og Thure Lindhardt prøve at starte en fest med den tørlagte Mikael Persbrandt helt uden manuskript. Og hvor Anna Odell gennem blandt andre Jens Albinus diskuterer, hvad det vil gøre ved situationen, hvis hun knalder med sin stjerneskuespiller.

Man kun kan tage hatten af for, at en af Skandinaviens største skuespillere har indvilliget i at lege med. ’X&Y’ leger med tanken om, hvem vi virkelig er. Det er svært at forklare – det skal bare ses.

Efter visningen stiller Anna Odell op til samtale med Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’X&Y’ under CPH:DOX
Torsdag den 21. marts
Kl. 21.30 i Grand Teatret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af