Traileren for ’Til vi falder’ med Dar Salim og Lisa Carlehed er usædvanligt stemningsfuld

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dansk-franske Samanou Acheche Sahlstrøms følger nu op på sit debutdrama om aktiv dødshjælp fra 2015, ’I dine hænder’ med Peter Plaugborg og Lisa Carlehed.

Lige så alvorlige toner er der i hans kommende ’Til vi falder’, der fik en flot modtagelse ved den internationale festivalpremiere tidligere i år. Ægteparret Adam og Louise har mistet deres 10-årige søn, i hvad politiet kalder en drukneulykke. Men liget er aldrig blevet fundet, og det har efterladt de to i både sorg og uvished om, hvorvidt de egentlig kender sandheden bag sønnens forsvinden.

I traileren ser vi parret vende tilbage til den spanske ferieø, hvor deres søn forsvandt. Her konfronteres de med muligheden for, at sagen måske aldrig bliver afklaret, og de må finde ud af, hvordan de kan fortsætte deres liv.

Sahlstrøm, der er uddannet fra Den Danske Filmskole, har både stået for manuskript og instruktion af filmen, som har Dar Salim og førnævnte, svenske Lisa Carlehed i de bærende roller.

‘Til vi falder’ har premiere 25. april.

Læs også: Dansk films største akilleshæl lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af