Will Smith skal spille Venus og Serena Williams’ far i ny biopic – castingen skaber kontroverser

Will Smith skal spille Venus og Serena Williams’ far i ny biopic – castingen skaber kontroverser
Will Smith (Foto: Kevin Winter/Getty Images for AFI)

Will Smith er blevet castet i rollen som tennis-søstrene Venus og Serena Williams’ far, Richard Williams. En rolle, der kunne lyde som en birolle i skyggen af de to tennis-talenter, men som faktisk kommer til at være omdrejningspunktet for en kommende biopic med faren i fokus under titlen ’King Richard’.

Richard Williams, der nu er 77 år gammel, er kendt for sin ambitiøse træning af sine døtre, siden de var helt små, der må siges at have givet pote gennem tiden, som hans døtre blev nogle af verdens allerbedste tennisspillere.

Castingen har dog allerede skabt kontroverser på de sociale medier. Kritikken omkring valget af Will Smith i rollen som Richard Wiliams går på, at Smith ikke er nær så mørk i huden som Williams. En tendens, der er til hyppig debat i Hollywood, hvor roller baseret på mørke personer ofte skildres af lysere skuespillere. Debatten greb for alvor om sig, da Zoe Saldana spillede rollen som Nina Simone i 2016.

Se et uddrag af kritikstormen på Twitter herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af