Se Zoe Saldana som Nina Simone i første trailer til den stormombruste ‘Nina’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen om den legendariske jazzsangerinde og borgerrettighedsaktivist Nina Simone har været gennem en hel del tumult, siden optagelserne sluttede for mere end to år siden.

I 2014 lagde filmens instruktør Cynthia Mort sag an mod produktionsselskabet, fordi hun mente, at de blandede sig i hendes beslutninger, hvad angår selve optagelserne, men også i forhold til manuskriptet, castingen, budgettet og distributionen.

Filmen samlede således støv, indtil den blev opkøbt af et andet produktionsselskab, og filmen får endelig premiere til april. Og nu er den første trailer altså offentliggjort.

‘Nina’s fokus er, lidt overraskende, på Nina Simones senere år og hendes forhold til sin assistent, Clifton Henderson (David Oyelowo). En tid, hvor Nina Simone kæmpede for at vende tilbage til rampelyset efter næsten at have været gået fallit og i glemmebogen.

Sangerinden bor i Frankrig i en overgang, men med Cliftons hjælp begynder hun igen at finde meningen med musikken og vender tilbage til Amerika.

Efter traileren landede i går, er ‘Nina’ i øvrigt endt i modvind endnu engang. Denne gang er kritikken haglet over Zoe Saldana, som på Twitter er blevet anklaget for ikke at være sort ‘nok’ til at spille Nina Simone.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af