Emilia Clarke går undercover som Jon Snow på Times Square

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det føles lidt som om, alting for tiden handler om ’Game of Thrones’. Men da Emilia Clarke alias Daenerys Targaryen for nyligt indtog Times Square i New York udklædt som Jon Snow, føltes det snarere som om, de fleste var relativt ligeglade. Eller i hvert fald dybt forvirrede over, hvad det var, den lille, skæggede dame iklædt billigt pelstæppe ville dem.

»Which way to the Wall?«, spørger Emilia Clarke med dramatisk mine en ganske uimponeret kioskmand, der ikke engang rigtigt orker at svare hende. »I’m a ’Walking Dead’-fan«, lyder det helt knastørt fra den næste, Clarke ihærdigt forsøger at komme i kontakt med i den morsomme video.

Det, den lille, skæggede Clarke ville (udover at finde vej nordpå), var at gøre opmærksom på en konkurrence, hvor man kan vinde en privat screening af det uigenkaldeligt sidste ’Game of Thrones’-afsnit i dragemoderens eget selskab. For at deltage i konkurrencen skal man blot give en donation til Clarkes velgørenhedsorganisation SameYou, der støtter rehabiliteringen for ofre for hjerneblødninger og -skader.

Clarke stiftede organisationen, efter hun selv oplevede et anfald af subaraknoidalblødning (en form for hjerneblødning), der sendte hende ud i en risikabel, omfattende operation, hvorpå hun som bivirkning led af midlertidig afasi – manglende evne til at bruge sproget.

Læs også: Emilia Clarke fortæller ærligt om voldsomt sygdomsforløb: »Jeg bad hospitalspersonalet om at lade mig dø«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af